Arbejdstøj til kvinder

 

Hos Bacher Work Wear tilbyder vi et bredt sortiment af arbejdsbeklædning til kvinder fra bl.a. Kansas, Fristads, Mascot, Engel, Snickers, m.fl. 

Gennem de seneste 20 år har kvinder udgjort blot 9% af arbejdsstyrken indenfor byggebranchen og kun 3% indenfor håndværksfagene. Derfor har arbejdsbeklædning traditionelt set været designet med henblik på den mandlige pasform. Men i takt med at flere kvinder i dag vælger at tilslutte sig disse erhverv, har kvindelige pasformer vundet frem i producenternes sortiment.

Som Danmarks førende leverandør af arbejdstøj, skal vi bidrage til at sikre de mest optimale rammer for diversitet og ligestilling i erhvervslivet, ved at gøre arbejdspladserne ligeså attraktive og inkluderende overfor kvinder, som for mænd. Dette gør vi bl.a. ved at sikre vores kunder et større udvalg af velsiddende arbejdstøj i moderne farver og høj kvalitet, som er skræddersyet til de kvindelige former. Dermed kan kvindelige medarbejdere varetage alle typer af arbejdsopgaver indenfor alle slags erhverv, uden at gå på kompromis med sikkerhed, komfort og fleksibilitet.

Kontakt os på salg@bacher.com eller ring på tlf.: +45 32 50 52 00.