Arbejdstøj til kvinder

Arbejdstøj til kvinder

Arbejdstøj til kvinder

Selvom der kommer flere kvinder i mange håndværks-fag, har mange svært ved at finde arbejdstøj lavet til kvinder. Heldigvis bliver der lavet mere og mere af det, og tilmed i rigtig høj kvalitet.

Men hvad skal man kigge efter, når man skal vælge arbejdstøj til kvinder, og hvordan vælger man det helt rigtige?

Det vil vi forsøge at svare på.

Pasformen er afgørende når man skal vælge arbejdstøj til kvinder

Noget af det allervigtigste, når man skal vælge arbejdstøj til kvinder, er pasformen. Det er vigtigt at tøjet er velsiddende og ikke irriterer. For hvis tøjet ikke er velsiddende, begrænser det både komforten og funktionaliteten.

Førhen var meget arbejdstøj nemlig målrettet den mandlige pasform, men nu er det heldigvis blevet sådan, at der findes rigtig meget forskelligt arbejdstøj til kvinder, som er specifikt designet og tilpasset kvinders figur og facon.

For uanset hvordan man vender og drejer det, er der en betydelig forskel på den mandlige krop og den kvindelige krop. Det vil man hurtigt opleve, hvis man som kvinde prøver et par mandebukser, eller vice-versa.

Hvis man som kvinde er hoppet i et par mandebukser, vil man formentlig opleve, at det strammer ubehageligt om lårene, mens taljen samtidig har for meget plads. Derfor er arbejdstøj til kvinder selvfølgelig designet helt anderledes end de mandlige varianter.

 

Sådan vælger du det perfekte arbejdstøj til kvinder

Udover pasform, er der selvfølgelig andre aspekter som er vigtige, når du vælger arbejdstøj til kvinder. Du skal f.eks. også være opmærksom på de praktiske og funktionelle aspekter af arbejdstøjet.

Når det kommer til de praktiske og funktionelle elementer, er det vigtigt at tænke på slidstyrke og bevægelsesfrihed.

Slidstyrke er vigtigt, fordi man ofte vil udsætte sit arbejdstøj for en del slitage, mens man arbejder. Ligeledes er bevægelsesfrihed selvfølgelig et vigtigt aspekt, specielt hvis man har fysisk krævende arbejdsopgaver, hvor man bevæger sig meget, som eksempelvis byggeri eller renovering.

Vær derfor altid opmærksom på materialernes kvalitet, og hvordan arbejdstøjet er designet, når du skal vælge arbejdstøj til kvinder.

Stort udvalg af arbejdstøj til kvinder – Alt fra overalls til sikkerhedstøj

Hos Bacher kan du finde et stort udvalg af arbejdstøj til kvinder, hvori du kan finde alt fra overalls til sikkerhedsbukser. Ligegyldigt om er maler, tømrer, murer, mekaniker, blikkenslager eller noget helt andet, kan du regne med at finde passende arbejdstøj til kvinder hos os.

Køb arbejdstøj til kvinder gennem jeres egen B2B brandede webshop

Hvis din virksomhed mangler arbejdstøj til kvinder og tit køber nyt, kan I gennem Bacher få jeres helt egen brandede B2B webshop. Vi udvikler hele tiden vores IT-profil, og webshoppen bliver selvfølgelig ligeledes hele tiden opdateret med nye varer.

Fordele ved at have en onlineshop gennem Bacher:

Skræddersyet sortiment
Alle kunder får sin egen skræddersyede onlineshop, og ovenikøbet kan forskellige medarbejdere ligeledes have hver deres sortiment.

Unikt login til alle brugere
Alle brugere får hver deres login. På den måde kan nemt se, hvem der har købt hvad hvornår. Ligeledes kan man nemt opdele efter afdelinger, så man kan se, hvilke afdelinger der køber hvilke produkter.

Mindre arbejde
Hele idéen med onlineshoppen er, at det skal være nemmere og hurtigere for jer at bestille lige efter jeres behov. På den måde er der også mere tid til det man er bedst til, og som giver sin egen virksomhed værdi.


Hvis I vil høre mere om muligheden for at jeres egen brandede B2B webshop, er I mere end velkomne til at kontakte os og høre mere.


Se andre tilfredse kunders anmeldelser

Vi står altid på mål for høj kvalitet og god service. Og det er ikke kun noget, vi siger. Se vores kunders anmeldelser på Trustpilot og Google.