Firmatøj

Firmatøj og erhvervstøj

Leder du efter firmatøj til din virksomhed? Hos Bacher finder du den bedste kvalitet af firmatøj, erhvervsbeklædning og arbejdstøj online. Vi tilbyder også firmatøj med logo.Vi har et stort udvalg af kendte og velrenommerede mærker, der dækker over firmatøj til alle typer brancher og fag. Vi skræddersyr et tilbud, der passer til netop din virksomhed og tilbyder derudover tryk eller broderi af firmalogo eller andet tekst på det firmatøj, du vælger.

Hvad er firmatøj?

Firmatøj er et bredt begreb, der ligesom erhvervsbeklædning, arbejdstøj, uniformer, profilbeklædning og logotøj bruges om tøj, brugt på arbejdspladsen, gerne med logo eller firmanavn trykt eller broderet på.

Dog mener vi, at man kan dele begreberne lidt op:

Firmatøj kan være det samme som profilbeklædning eller profiltøj og dækker over tøj, som alle medarbejdere i et firma går med på arbejdspladsen for at skabe en fælles profil udadtil. Firmatøj kan fås både med og uden logo.

Arbejdstøj dækker mere over erhvervs-, branche- og fagspecifikt tøj, som medarbejderne går i for at beskytte sig selv og have optimale arbejdsbetingelser, f.eks. tøj og sikkerhedssko til håndværkere i forskellige fag. Arbejdstøj kan fås både med og uden logo.

Tøj i kategorien firmatøj kan f.eks. være poloshirts og polotrøjer, quiltede jakker, softshell jakker, uniformsbukser og uniformsskjoter.

Hvorfor vælge firmatøj med logo?

Firmatøj og profiltøj handler ikke kun om at være ens klædt. Det handler i høj grad om identitet og genkendelighed. Både for medarbejderne, der bærer tøjet, men også for den omverden de møder – især hos dem, der har kundekontakt, da det er rart for kunderne at vide, hvor de kan henvende sig.

Firmatøj med logo eller tryk viser hvilken virksomhed medarbejderne repræsenterer og giver markant identitet til medarbejderen. Det indgår alt sammen i virksomhedens samlede profilering. Hvis din virksomhed for eksempel profilerer/brander sig som værende uformel og nede på jorden, kan en simpel t-shirt med logotryk være med til at vise det til omverdenen. Ser I jer derimod som en formel virksomhed, er det måske mere passende med en pæn arbejdsskjorte med et diskret logo broderet i kraven.

De bedste brands inden for firmatøj

Hos Bacher fører vi kendte kvalitetsmærker, der sikrer dig den bedste type firmatøj, arbejdstøj og uniformer. Arbejdstøjet er fremstillet i samarbejde med de bedste producenter for at sikre høj funktionalitet. Det er tilpasset de mange forskellige faggrupper, der hver især har individuelle behov for både komfort, funktionalitet og sikkerhed.

Vi fører brands som Wrangler, Airtox, HKSDK, Mascot, Kansas, Matíníque, Brynje og Uvex. Du kan være sikker på, at vi har firmatøj fra mærker, der passer til din virksomheds behov.

Kontakt os

Du er meget velkommen til at kontakte vores kundeservice for bestilling, hjælp og vejledning. Hos Bacher rådgiver vi hver dag mestre fra mange forskellige brancher, og vi samarbejder med de bedste leverandører og brands inden for arbejdstøj. På den måde er du sikret det bredeste udvalg i den højeste kvalitet – samtidig med, at du kan overholde alle de relevante sikkerhedscertificeringer på dit arbejdstøj.

Har I behov for forskelligt firmatøj med logo?

Har I mange medarbejdere og afdelinger i din virksomhed? Måske også med forskellige behov for firmatøj og firmabeklædning med logo i tryk eller broderi? Uanset hvilken branche du og din virksomhed er i, kan vi levere og skræddersy et udvalg til din virksomhed. 

Så er vores B2B webshop den ideelle løsning! 

Vi har gjort det nemt og hurtigt for dine medarbejdere at bestille firmatøj og erhvervsbeklædning online efter jeres individuelle behov og retningslinjer – og forskellige typer medarbejdere kan have hver deres sortiment. 

Opretter du en B2B webshop til online bestilling af firmatøj hos Bacher, får I jeres egen private og specialtilpassede onlineshop. Resultatet er altid en webshop som alle kan benytte, og som samtidig giver et hurtigt og nemt overblik over, hvilke produkter der kan bestilles.

Se andre tilfredse kunders anmeldelser

Vi står altid på mål for høj kvalitet og god service. Og det er ikke kun noget, vi siger. Se vores kunders anmeldelser på Trustpilot og Google.