Bacher A/S - Work Wear siden 1897

 

I mere end 120 år har Bacher iklædt sine kunder i arbejdstøj af høj kvalitet på både det danske og internationale marked. Hver dag arbejder vi for at levere arbejdstøj, PPE, Sikkerhedssko og profiltøj af høj kvalitet, der opfylder vores kunders ønsker. Med Bacher som leverandør er du sikret den bedste kvalitet og service på markedet.

Se vores nye brochureKontakt

Bachers kerneværdier

Vi har et mål om at være Europas førende leverandør af arbejdstøj og uniformer. For at opnå dette har vi i Bacher opstillet tre kerneværdier som vores forretning bygger på: Kvalitet, gennemsigtighed og tillid.

Disse værdier afspejles i vores forretning fra produktion til levering og sikrer at vi er førende indenfor vores felt.

Bacher Workwear
ELITELEVERANDØR
Til det offentlige 2021

Privat onlineshop

Vores butik på Amagerbrogade 19 har et stort udvalg af almindelig beklædning. Vi forhandler blandt andet ETON, Stenström, Hugo Boss mm. til fordelagtige priser. Vi giver derudover alle vores B2B kunder en fast rabat, når man er kunde hos Bacher.

Merchandise

Vi er en af landets største leverandører af merchandise. Så skal du fx have hjælp til at finde reklameartikler eller den HELT rigtige gave til medarbejderne, kan vi hjælpe dig med det – til den rigtige pris, og uden at du skal stresse over de mange valgmuligheder.

Erhvervs onlineshop

Alle vores kunder får deres egen private og special-tilpassede onlineshop. Vi fokuserer på god service, stor fleksibilitet og let adgang til bestilling af arbejdstøj både med og uden logo. Det skal være nemt og hurtigt at bestille arbejdstøj!

Tryk på arbejdstøj

Seneste nyt

Vi er i konstant i udvikling, og hvis du ønsker at følge os nærmere, kan du læse vores seneste nyheder her.

Er du vores nye kollega i Odense?

Er du vores nye kollega i Odense?

Vi oplever en fortsat ekspansion hos Bacher Work Wear og den stigende ordretilgang betyder at vi har brug for endnu flere kollegaer til vores logistikafdeling på Blangstedgårdsvej i Odense. Vi søger pt. to lagerekspedienter som kan indgå i vores team af dygtige...

Book en tid og få butikken for dig selv

Book en tid og få butikken for dig selv

Er du på jagt efter noget nyt tøj og gerne vil have en købsoplevelse uden frygt for at blive smittet - ja, så har tøjbutikken Bacher på Amagerbrogade taget et usædvanligt skridt i disse coronatider.Tøjbutikken Bacher på Amagerbrogade har taget et usædvanligt skridt...

Vi forhandler en lang række store brands

BACHER WORK WEAR A/S

Tlf: +45 3250 5200
København: Salg@bacher.com
Odense: Salgod@bacher.com

CVR: 10626870

København
Kirstinehøj 5,
DK-2770 Kastrup
København
Amagerbrogade 19,
DK-2300 København
Odense
Blangstedgårdsvej 66a,
DK-5220 Odense

Vi har produceret og leveret arbejdstøj til erhvervslivet siden 1897