Tryk på arbejdstøj

Tryk og logo på arbejdstøj

Mangler I at få trykt eller broderet virksomhedens logo, medarbejderens navn eller anden information på jeres arbejdstøj, arbejdsuniformer eller profilbeklædning? Et synligt logo kan gøre en stor forskel for både din virksomhed og dine medarbejdere. 

Vi leverer arbejdstøj, -uniformer og profilbeklædning til de fleste brancher: Transport, servicefag, bygge og anlæg, fodtøj samt sikkerhedstøj – og sko. Vi fører de kendte og velrenommerede mærker og sørger dermed for det bedste og billigste arbejdstøj til din virksomhed. Vi kan også sørge for, at I får arbejdstøj med logo i tryk eller broderi til fornuftige priser. Arbejdstøj skal ikke kun være behageligt, funktionelt, holdbart og men også gerne smart. Få tryk eller eget logo på dit firmatøj her.

Bliv synlige med tryk og firmalogo på arbejdstøjet

For mange virksomheder er det en stor fordel at have synligt logo, og måske også anden information, på medarbejdernes arbejdstøj. Det kan gøre en stor forskel og øge din virksomheds genkendelighed, når medarbejderne bærer arbejdstøj med logo. Det gør dem til synlige repræsentanter for virksomheden og det arbejde, de udfører. 

Logotryk eller broderi er en værdifuld genkendelsesfaktor hos både kunder og samarbejdspartnere. Har I synligt logo eller virksomhedsnavn på arbejdstøjet, forbinder jeres nuværende, men også jeres potentielle kunder, bedre virksomheden med jeres faglighed og service, og I kan gå fra ukendt til velrenommeret på en simpel måde.

Arbejdstøj med jeres unikke logo er altså en billig og fordelagtig form for markedsføring af jeres virksomhed og det, I kan. Dels fordi det skaber en synlig og sammenhængende identitet, men også fordi I opnår både troværdighed og tryghed hos jeres potentielle kunder. Tryghed for I viser, at I har en professionel forretning og forholder jer seriøst til den service, I udøver. 

Ved at synliggøre din virksomhed og firmalogo på medarbejdernes arbejdstøj, kan I altså skabe en vigtig opmærksomhed omkring forretningen.

Arbejdstøj med tryk

Tryk er en både effektiv, pæn og holdbar løsning til arbejdstøj, der skal forblive vandtæt. Det kan være specialiseret arbejdstøj, men også bukser, jakker m.m. Jakker med print og tryk er en populær løsning til mange f.eks. håndværksvirksomheder, da det er vigtigt at jakken fungerer optimalt til arbejde i al slags vejr.

Tryk fungerer desuden godt til små detaljer i f.eks. et firmalogo og kan også laves med glidende overgang i farver. Det anbefales ikke at bruge tryk-metoden til arbejdstøj i materialer som strik og fleece, da det ikke kan sidde ordentligt fast. Her anbefaler vi til gengæld broderi.

Broderi af logo på arbejdstøj

Broderi er som nævnt ovenfor en rigtig god og flot løsning til arbejdstøj i fleece og strik. Broderi har en lang holdbarhed i både form og farve, da selve broderiet også består af tekstil. Det betyder at det kan holde til mange vaske og forskellige vejrpåvirkninger, som f.eks. lys, der ellers får farve til at falme over tid.

Broderi anbefales ikke til vandtæt arbejdstøj.

Kontakt os

Du er meget velkommen til at kontakte vores kundeservice for bestilling, hjælp og vejledning. Hos Bacher rådgiver vi hver dag mestre fra mange forskellige brancher, og vi samarbejder med de bedste leverandører og brands inden for arbejdstøj. På den måde er du sikret det bredeste udvalg i den højeste kvalitet – samtidig med, at du kan overholde alle de relevante sikkerhedscertificeringer på dit arbejdstøj.

Stor virksomhed: Større behov for forskelligt arbejdstøj med logo

Har I mange medarbejdere og afdelinger i din virksomhed? Måske også med forskellige behov for profilbeklædning og arbejdstøj med logo? Uanset hvilken branche du og din virksomhed er i, kan vi levere og skræddersy et udvalg til din virksomhed. 

Så er vores B2B webshop den ideelle løsning! 

Vi har gjort det nemt og hurtigt for dine medarbejdere at bestille arbejdstøj med logo og andet tryk. Væl sortimentet efter jeres individuelle behov og retningslinjer – og forskellige typer medarbejdere kan have hver deres sortiment. 

Opretter du en B2B webshop til online bestilling af arbejdstøj hos Bacher, får I jeres egen private og specialtilpassede onlineshop. Resultatet er altid en webshop som alle kan benytte, og som samtidig giver et hurtigt og nemt overblik over, hvilke produkter der kan bestilles.

Se andre tilfredse kunders anmeldelser

Vi står altid på mål for høj kvalitet og god service. Og det er ikke kun noget, vi siger. Se vores kunders anmeldelser på Trustpilot og Google.