Håndværkerbukser 

Hos Bacher kan du altid regne med at finde et stort udvalg af håndværkerbukser til både damer og mænd. De slidstærke bukser fås i mange forskellige størrelser og pasformer, hvorfor der bør være et par håndværkerbukser til alle i vores sortiment.

Find håndværkerbukser til alle typer håndværk

Uanset hvilken type håndværk du skal lave, kan du finde et passende par håndværkerbukser hos Bacher. Uanset om du er murer, tømrer, maler eller noget helt fjerde, har vi bukserne der passer til dig.

Alt efter hvilket erhverv du har, vil du have forskellige krav til dine håndværkerbukser. Men det der næsten altid går igen, er at bukserne skal være slidstærke og funktionsrige. Derfor er alle håndværkerbukserne du kan finde hos Bacher selvfølgelig af en rigtig høj kvalitet, som kan holde til masser af hårdt arbejde.

Derfor kan du altid være sikker på, at sømme og syninger holder, at du får smarte og funktionelle designs, samt at farven og pasformen varer ved.

Før i tiden havde de forskellige håndværker-erhverv næsten hver deres egen farve. Tømrere gik i khaki, malere og murere var i hvid og den blå farve tilhørte smede og elektrikere. Sådan er det ikke helt længere, men uanset hvad, kan du altid finde et stort farve-udvalg her hos Bacher. Arbejder du f.eks. på en byggeplads eller i trafikken, vil der formentlig være krav om Hi-Vis-tøj, hvorfor du selvfølgelig også kan finde håndværkerbukser i fluorescerende farver hos os.

Håndværkerbukser med stor funktions-rigdom

Håndværkerbukser kan findes med et utal af funktioner, således at du kan vælge det par, som har de helt rigtige funktioner i forhold til dit arbejde. For der kan trods alt være stor forskel på ens behov, afhængig af, om man er maler, tømrer eller elektriker. 

Men uanset hvilken profession du har, vil du kunne finde et par håndværkerbukser, som har funktioner der passer til dig. Foretrækker du eksempelvis god plads til værktøj og skruer, har vi masser af bukser med store hængelommer. Hængelommerne kan findes både som ‘fastmonterede’ eller som aftagelige, hvilket kan være ganske belejligt, hvis du ofte skal ind og ud af bil eller varevogn.

Hvis du ved, at du skal lave meget arbejde liggende på dine knæ, er det ligeledes en rigtig fin idé med et par bukser som er ekstra slidstærke ved knæene.

Køb håndværkerbukser gennem jeres egen B2B brandede webshop

Hvis din virksomhed mangler håndværkerbukser og tit køber nyt, kan I gennem Bacher få jeres helt egen brandede B2B webshop til håndværkerbukser. Vi udvikler hele tiden vores IT-profil, og webshoppen bliver selvfølgelig ligeledes hele tiden opdateret med nye varer.

Fordele ved at have en onlineshop gennem Bacher:

  • Skræddersyet sortiment

Alle kunder får sin egen skræddersyede onlineshop, og ovenikøbet kan forskellige medarbejdere ligeledes have hver deres sortiment.

  • Unikt login til alle brugere

Alle brugere får hver deres login. På den måde kan nemt se, hvem der har købt hvad hvornår. Ligeledes kan man nemt opdele efter afdelinger, så man kan se, hvilke afdelinger der køber hvilke produkter.

  • Mindre arbejde

Hele idéen med onlineshoppen er, at det skal være nemmere og hurtigere for jer at bestille håndværkerbukser lige efter jeres behov. På den måde er der også mere tid til det man er bedst til, og som giver sin egen virksomhed værdi.


Hvis I vil høre mere om muligheden for at jeres egen brandede B2B webshop, er I mere end velkomne til at kontakte os og høre mere.øj.

Se andre tilfredse kunders anmeldelser

Vi står altid på mål for høj kvalitet og god service. Og det er ikke kun noget, vi siger. Se vores kunders anmeldelser på Trustpilot og Google.