Rådgivning

Hos Bacher Work Wear hjælper vi organisationer med at vælge korrekt arbejdsbeklædning, så medarbejderne er godt klædt på til enhver arbejdsopgave. Vi tilbyder totalløsninger indenfor alle former for arbejdsbeklædning, uniformer, fodtøj og sikkerhedsudstyr, som vores konsulenter sammensætter efter kundespecifikke behov.

 

Sikkerhed

Flere arbejdsopgaver og miljøer kræver en særlig type sikkerhedsbeklædning med maksimal beskyttelse og høj synlighed. Vi hjælper med at klæde medarbejdere sikkert på, så alle gældende sikkerhedsstandarder opfyldes. 

Komfort

Mange medarbejdere bruger hele deres arbejdsdag i fuld uniformering. Komfort og funktionalitet er derfor altafgørende for deres fysiske og psykiske velvære. Vi står klar til at vejlede virksomheder i beklædningsløsninger, som sikrer optimal komfort på arbejdspladsen.

Bæredygtighed

Bæredygtighed bør tænkes ind i alle aspekter af indkøb, transport, brugsfase og bortskaffelse af arbejdstøj. Vi rådgiver vores kunder til at finde de bedste løsninger og certificeringer, som skal minimere de negative sociale og miljømæssige aftryk fra arbejdstøjet.