bacher WORK WEAR

 

I mere end 125 år har vi specialiseret os i totalløsninger indenfor arbejdsbeklædning til erhvervslivet. Vi leverer rådgivning, logistikløsninger og kundetilpasset webshop, så tusindvis af medarbejdere er godt klædt på til enhver arbejdsopgave. 

Vi forhandler produkter af høj kvalitet

Gode priser og tillid er kernen i vores forretning

Mere end 125 års erfaring

Vi har produceret og leveret arbejdstøj til erhvervslivet siden 1897

Om os

Bacher Work Wear A/S er Danmarks førende leverandør af arbejdstøj, uniformer, profiltøj, sikkerhedsudstyr (PPE), sikkerhedsfodtøj og merchandise. I mere end 125 år har vi specialiseret os i totalløsninger indenfor arbejdsbeklædning til alle brancher og industrier i den offentlige og private sektor. I dag har vi aktiviteter i mere end 23 lande på verdensplan.

 

Erhvervskunder har adgang til egen webshop med et kundetilpasset sortiment, hvor der kan vælges mellem mere end 50.000 produkter fra over 150 forskellige brands. Vores medarbejdere yder professionel og kompetent rådgivning, for at sikre de mest optimale løsninger, som passer til den enkelte kundes specifikke behov.

Vores hovedkvarter ligger i Kastrup tæt ved Københavns Lufthavn, men vores største lokation er i Odense, hvor mere end 10.000 kvm rummer både administration, logistikcenter, lager, logotrykkeri og flere showrooms. Vi har desuden en detailbutik for mere almindelig beklædning på Amagerbrogade 19, hvor vi har eget skrædderi.

Som en virksomhed i vækst, skal vi fungere som et foregangseksempel for etisk og bæredygtig forretningspraksis. Ansvarlig virksomhedsdrift har altid været en central del i vores forretning, men det målrettede strategiske arbejde med bæredygtighed er først for nyligt begyndt. Vi har indenfor de sidste par år mere end fordoblet vores ressourcer til området, så vi kan være førende på den bæredygtige dagsorden.

Kvalitet

Et tæt samarbejde med de bedste producenter, der findes på markedet indenfor arbejdstøj, sikkerhedssko og profilbeklædning, sikrer den naturlige sammenhæng mellem funktionalitet, pris og service

Gennemsigtighed

Ligetil og tilgængelig. Vi ønsker at vores kunder føler, at vi holder hvad vi lover og altid fortæller tingene som de er. Dette gør, at vores kunder vil opleve en gennemsigtighed, som medfører den bedst mulige kundeoplevelse.

Tillid

Kundernes tillid er vigtig for vores forretning. Vi ønsker at gøre os fortjent til tilliden gennem kvaliteten i vores arbejde.

års erfaring

Medarbejdere

Brands

Produkter

Hvad vi tilbyder

Arbejdsbeklædning, kundetilpasset webshop, logistikløsninger, og meget mere…

Arbejdstøj

Bacher Work Wear er en af Danmarks største leverandører af arbejdstøj, profiltøj, arbejdssko og PPE.
Vores store udvalg af kendte kvalitetsmærker er fremstillet i samarbejde med de bedste producenter for at sikre høj funktionalitet og tilpasset de mange faggrupper, der er på en arbejdsplads.

uniformer

Bacher Work Wear leverer uniformer til virksomheder i hele verden. Med egen broderi afdeling, tryk-faciliteter samt skrædderi, håndterer vi hele processen in-house. Vores faguddannede personale står til rådighed i forbindelse med måltagning og rådgivning for netop din virksomhed..

Logistikcenter

Som en global virksomhed med kunder over hele verden, er det vigtigt at logistikken er på plads. Fra vores store og moderne logistikcenter sørger vi for, at pakkerne kommer frem både til nationale og internationale kunder. Vi anvender moderne teknologi til at håndtere alt fra små til store leverancer. Vores kunderelationer bygger oftest på specialtilpassede, individuelle webshop-løsninger.

Profiltøj

Profiltøj handler ikke kun om at være ens klædt. Det handler i høj grad om identitet og genkendelighed, både for de medarbejdere der bærer tøjet, og for den omverden de møder. Profiltøj med firmalogo viser, hvilke firma medarbejderne repræsenterer og giver markant identitet, som altid indgår i virksomhedens samlede profilering.

Kontakt os

Vi kan med sikkerhed hjælpe jeres virksomhed.
Tøv ikke med at kontakte os

Ring til os

+45 32 50 52 00