Om BACHER Work Wear

Vi er klædt på til det hele. Vi gør det nemt at klæde virksomheder, organisationer og industrier godt på til enhver opgave og til alle former for arbejde. Vi ønsker at blive målt på kvaliteten af det arbejde vi udfører, og levere arbejdstøj og sikkerhedssko afstemt efter kundernes behov.

Vi forhandler kun produkter af høj kvalitet

Vi holder hvad vi lover

Gode priser og tillid er kernen i vores forretning

Mere end 125 års erfaring

Vores historie

Vi har produceret og leveret arbejdstøj til erhvervslivet siden 1897

Bacher Work Wear har siden 1897 klædt vores kunder på med arbejdstøj!
Bacher blev etableret af Hans Peder Bacher i 1897. I 1983 vælger August Jensen at købe hele forretningen. Det er også August der er med til at skabe grundlaget for den profil Bacher A/S har i dag.

Han ser nemlig mulighederne i samarbejde med det daværende arbejdstøjsfirma Kansas Erhvervsbeklædning – på daværende tidspunkt er moderne erhvervsbeklædning et nyt marked i vækst.
August Jensen overtaler allerede i starten af 1980’erne sin søn, Henning Jensen, til at tage jobbet som Juniorchef og Henning forlader derfor sit arbejde i skattevæsenet, for at arbejde sammen med sin far. I 1990 trækker August Jensen sig tilbage efter 55 års virke, og fik fem års otium sammen med sin kone Lis. Han døde i 1995, men efterlod firmaet i trygge hænder hos sønnen Henning Jensen.

1997 er et begivenhedsrigt år, da Henning Jensen både kan fejre 100 jubilæum for Bacher, 50 års fødselsdag, og samtidig kan han glæde sig over, at arvefølgen er sikret, da begge sønner – Lars Albrecht Jensen og Peter Vallentin Jensen – bliver ansat i firmaet. På trods af, at virksomheden er vokset til mere end 50 ansatte (fire gange så mange som 15 år tidligere), er det lykkedes at bevare de intime forhold der altid har været firmaets varemærke.

I 2014 overtager Henning Jensens søn, Peter Vallentin, posten som administrerende direktør for Bacher & Schilder og i den forbindelse fratræder Henning sin stilling. Samme år indtræder Jørgen Kongskov Olsen som medejer af virksomheden, der nu udgøres af Peter Vallentin, Henning Jensen og Jørgen Kongskov Olsen.

Kvalitet

Et tæt samarbejde med de bedste producenter, der findes på markedet indenfor arbejdstøj, sikkerhedssko og profilbeklædning, sikrer den naturlige sammenhæng mellem funktionalitet, pris og service

Gennemsigtighed

Ligetil og tilgængelig. Vi ønsker at vores kunder føler, at vi holder hvad vi lover og altid fortæller tingene som de er. Dette gør, at vores kunder vil opleve en gennemsigtighed, som medfører den bedst mulige kundeoplevelse.

Tillid

Kundernes tillid er vigtig for vores forretning. Vi ønsker at gøre os fortjent til tilliden gennem kvaliteten i vores arbejde.

års erfaring

Medarbejdere

Brands

Produkter

Hvad vi tilbyder

Arbejdstøj, logistikcenter, profiltøj, uniformer og meget mere…

Arbejdstøj

Bacher Work Wear er en af Danmarks største leverandører af arbejdstøj, profiltøj, arbejdssko og PPE.
Vores store udvalg af kendte kvalitetsmærker er fremstillet i samarbejde med de bedste producenter for at sikre høj funktionalitet og tilpasset de mange faggrupper, der er på en arbejdsplads.

uniformer

Bacher Work Wear leverer uniformer til virksomheder i hele verden. Med egen broderi afdeling, tryk-faciliteter samt skrædderi, håndterer vi hele processen in-house. Vores faguddannede personale står til rådighed i forbindelse med måltagning og rådgivning for netop din virksomhed..

Logistikcenter

Som en global virksomhed med kunder over hele verden, er det vigtigt at logistikken er på plads. Fra vores store og moderne logistikcenter sørger vi for, at pakkerne kommer frem både til nationale og internationale kunder. Vi anvender moderne teknologi til at håndtere alt fra små til store leverancer. Vores kunderelationer bygger oftest på specialtilpassede, individuelle webshop-løsninger.

Profiltøj

Profiltøj handler ikke kun om at være ens klædt. Det handler i høj grad om identitet og genkendelighed, både for de medarbejdere der bærer tøjet, og for den omverden de møder. Profiltøj med firmalogo viser, hvilke firma medarbejderne repræsenterer og giver markant identitet, som altid indgår i virksomhedens samlede profilering.

Kontakt os

Vi kan med sikkerhed hjælpe jeres virksomhed.                     
Tøv ikke med at kontakte os

Ring til os

+45 32 50 52 00