Corporate Social Responsibility

Bacher støtter op om UN Global Compact og de 17 Verdensmål 

Kvalitet holder længere.

Gode priser, også på vores bæredygtige produkter.

Mere end 120 års erfaring

Ansvarlig virksomhedsdrift har altid været en central del i vores forretningen, men det målrettede strategiske arbejde er først for nyligt begyndt.

”Det har jeg aldrig prøvet før, så det kan jeg sikkert godt”

Det er et af de mest berømte citater af Pippi Langstrømpe. Citatet findes bare ikke i én eneste af Astrid Lindgrens bøger, men er formentlig blevet skabt fordi det er sådan vi opfatter Pippi.

Og det er rammende for ønsket om at blive mere bæredygtige: Vi kender problemerne og vi har en række formodninger om, hvad der skal gøres, men i praksis bliver det straks sværere.

Genanvendelighed er en af nøglerne til at skabe en væsentlig reduktion i de mere end 5,8 mio. tons affald, der årligt genereres i tekstilbranchen, men slidstyrke er mindst lige så vigtigt. For at gøre tøjet både slidstærkt og komfortabelt er det nødvendigt at blande forskellige stofkvaliteter. Dette sammen med påtryk af logo, knapper, lynlåse etc., gør det til en både økonomisk og klimamæssigt tungere proces at adskille disse stoffer fra hinanden, end ”bare” at smide det ud.

Hos Bacher Work Wear har vi stor fokus på at blive en mere bæredygtig leverandør og vi søger løsninger bredt i markedet. 

Vi er i de sidste par år begyndt at arbejde meget mere strategisk med bæredygtighed og CSR, hvilket blandt andet har resulteret i nogle spændende opgaver og samarbejder. Dem kan du læse mere om ved at klikke nedenfor

 

GCO

Bacher er optaget i et landdækkende program for at fremme den grønne omstilling. Projektet kaldes Grøn Cirkulær Omstilling. 
(Læs mere her) 

CIP

I samarbejde med Netværk for Bæredygtig Erhvervsudvikling, IKEA og Vraa Dampvaskerier, forsøger vi at fremme den teknologiske udvikling ifmb. genbrug af tekstiler og skabe “Cirkulær Innovation i Partnerskaber”.
(Læs mere her)

Textile Change

Bacher ønsker at støtte forskning og udvikling, og det gør vi blandt andet i samarbejde med Textile Change, hvor vi sparrer og donerer testmateriale til deres innovative metoder. Det er en mindre dansk startup, der har skabt en ny fremgangsmåde til kemisk at sortere tekstiler
(Læs mere her)

Vores projekter

Når CPHs uniformsjakker trænger til en udskiftning, kan de faktisk stadig gøre gavn hos andre.

”Jakkerne bliver revet væk, så vi må gemme dem lidt af vejen og uddele dem til de hårdest trængende,” siger en af de frivillige på stedet.  ”I vinterkulden er især jakker og støvler en mangelvare blandt de hjemløse, og vi ser ofte folk komme i både skjorteærmer og sandaler”.

Den interne politik medvirker, at jakker og uniformstøj med logo ikke må foræres væk. Derfor sørger Bacher for, at lave et neutralt tryk over alle logo’er, således tøjet kan komme en udsat gruppe mennesker til gavn og dermed også mindsker spild.

Kontakt os

Vi kan med sikkerhed hjælpe jeres virksomhed. Tøv ikke med at kontakte os

Ring til os

+45 32 50 52 00