Corporate
Responsibility

Bacher Work Wear er medlem af UN Global Compact og
støtter op om FN’s 17 Verdensmål for bæredygtig udvikling

Som en virksomhed i vækst, skal vi fungere som et foregangseksempel for etisk og bæredygtig forretningspraksis. Ansvarlig virksomhedsdrift har altid været en central del i vores forretning, men det målrettede strategiske arbejde er først for nyligt begyndt.

genbrug og genanvendelse af kasseret arbejdstøj

Som en del af vores cirkulære strategi, arbejder vi hos Bacher Work Wear på at sikre genbrug og genanvendelse af vores kunders kasserede arbejdstøj. Når tøjet er for slidt til genbrug, er det vores mål, at de udtjente tekstiler, som vi får retur, omdannes til tråd, der kan indgå i ny tøjproduktion, således at tekstilernes værdifulde råmaterialer genanvendes.
Læs mere    

partnerskabER FOR CIRKULÆRE TEKSTILER

Bacher Work Wear er bl.a. med i værdikæde-partnerskabet ReYarn, der tester og udvikler nye løsninger for håndtering af kasserede tekstiler. Sammen med Københavns Kommune, ReValuate, Trasborg, Frelsens Hær og Wolkat, vil vi demonstrere et cirkulært system for indsamling, sortering, genbrug og genanvendelse af post-forbruger tekstiler.
Læs mere    

innovation OG forskning

Vi deltager i forskning og innovationsprojekter, der skal fremme den bæredygtige dagsorden. Det gør vi gennem partnerskaber og vidensdeling på tværs af brancher og interessenter. Bl.a. samarbejder vi med VIA University College, KEA og AAU, hvor vi i samspil med DSV, CPH Lufthavn og Rambøll, leverer data og materiale til forskning i cirkulære forretnings-modeller for arbejdstøj.

produkter med tanke på mennesker & miljø

Bacher samarbejder tæt med leverandører for at sikre vores kunder et større udvalg af miljøcertificeret arbejdstøj. Vi tilbyder bl.a. miljøvaredeklareret (EPD) arbejdstøj fra Fristads, der dokumenterer tøjets miljøaftryk. Sikkerhedstøj fra Engel, som er lavet af genanvendt PET-plast. Og arbejdstøj fra Mascot, som er produceret under SA8000-certificerede arbejdsforhold.                Læs mere     

Donationer til genbrug

Når CPHs uniformsjakker trænger til en udskiftning, kan de stadig gøre gavn hos andre.

”Jakkerne bliver revet væk, så vi må gemme dem lidt af vejen og uddele dem til de hårdest trængende,” siger en af de frivillige hos Frelsens Hær.  ”I vinterkulden er især jakker og støvler en mangelvare blandt de hjemløse, og vi ser ofte folk komme i både skjorteærmer og sandaler”.

Bacher Work Wears interne politik indebærer, at jakker og uniformstøj med logo ikke må frigives. Derfor sørger vi for, at påføre et neutralt tryk henover alle logoer, således at tøjet kan komme samfundets mest udsatte grupper til gavn, samtidig med at tøjets levetid forlænges.

 

 

 

bacher work wear A/S

nøgletal 2022

Antal medarbejdere: 73Kønsfordeling

56.1% mænd

43.8% kvinder

aldersfordeling

Gennemsnitsalder: 44.3 år

18 – 29 år: 24.6%

30 – 49 år: 23.2%

50 – 65 år: 49.3%

65 + år: 2.7% 

anciEnnitet

Gennemsnit: 9 år

Længste ansættelse: 47 år

ledelse

Bestyrelsen:
75% mænd / 25% kvinder
Gennemsnitsalder: 58.5 år

Antal medlemmer: 4

Ledelse:
50 % mænd / 50% kvinder
Gennemsnitsalder: 50.2 år