Atlas

ER DU KLAR TIL AT TAGE NEXT STEP?

Om Atlas Arbejdssko

Lad dig begejstre af nye impulser i dit arbejdsliv. ATLAS® løfter hver bærers Performance til det næste niveau. Med premium design, Hightech overmaterialer og innovative sålesystemer, tilbyder Atlas sikkerhedssko en helt ny gangoplevelse.

ATLAS® er en af de førende producenter af sikkerhedssko i Europa. På den moderne fabrik i Dortmund produceres hvert år 2,6 millioner par. sikkerhedssko til alle arbejdsområder. Det Familieejet firma blev grundlagt i 1910

 

ATLAS® har altid stået for innovative kvalitetssko af høj kvalitet. Den store produktionskompetence er baseret på de erfarne 1.600 faglærte medarbejdere, som med deres knowhow. gør det til den afgørende succesfaktor. Hele merværdien fra udvikling til produktion udføres udelukkende af ATLAS® selv, I læderfabrikkerne i den sydlige del af Brasilien fremstilles skoverdelerne af høj kvalitet efterfulgt af den endelige slutmontage på højteknologiske PU-maskiner i hovedkvarteret i Dortmund.

ATLAS® er således i stand til at udvikle branchespecifikke løsninger sammen med kunden og sætte innovative impulser i arbejdslivet.

 

 

Populært

Modeller der er oppe i tiden lige nu.

Seneste Nyt

Regler om sikkerhedssko – Det bør du vide

Regler om sikkerhedssko – Det bør du vide

Sikkerhedssko, eller værnefodtøj som det også kaldes, er en vital del af sikkerhedsudstyret på mange arbejdspladser, og derfor følger der også nogle regler omkring brugen af dem. Det er gode sko til stående arbejde, som man eksempelvis ofte støder på i industrien og...