Bacher genindtræder som sponsorer i Fremad Amager

Sponsorater er ofte en kombination af et erhvervsnetværk og en vurdering af brandingværdien på både kort og langt sigt. Men i tilfældet Fremad Amager er der en ekstra dimension da klubben har en tættere relation til Bacher Work Wear end noget andet sponsorat vi deltager i.

Udover det stærke erhvervsnetværk, som Fremad Amager er ved at opbygge på øen og som vi glæder os til at deltage i fremover, så er der også en række ligheder mellem klubben og Bacher Work Wear idet begge selskaber kombinerer en årtier lang og spændende historie med en stærk og moderne organisation for at fastholde toppræstationer og skabe en førerposition på hver deres område – og begge er med et stærkt forankret udgangspunkt i Amager.

Også på ejersiden er der ligheder idet Fremad Amager ejes af en ekstern ejerkreds mens Bacher Work Wear også delvist ejet af en ekstern investor idet Jørgen Kongskov Olsen ejer 35% af koncernen. Familien er dog fortsat hovedaktionærer idet 3. generation Peter Vallentin ejer de resterende 65%.

Vi glæder os til at genindtræde som sponsorer i Fremad Amager.

Du kan læse lidt mere om sponsoratet på dette link:
https://www.fremadamagerelite.dk/single-post/genforenet-bacher-indtr%C3%A6der-i-netv%C3%A6rket