Firmatøj til virksomheder

Profiler din virksomhed med firmatøj

Profiler din virksomhed med firmatøj

Hos Bacher finder du den bedste kvalitet af firmatøj, erhvervsbeklædning og arbejdstøj online. Vi tilbyder også firmatøj med logo, og har et stort udvalg af kendte og velrenommerede mærker, der dækker over firmatøj til alle typer brancher og fag. 

Vi skræddersyr et tilbud, der passer til netop din virksomhed og tilbyder derudover tryk eller broderi af firmalogo eller andet tekst på det firmatøj, du vælger.

Hvad er firmatøj?

Firmatøj er et bredt begreb, der ligesom erhvervsbeklædning, arbejdstøj, profilbeklædning, og logotøj, bruges om tøj man anvender på arbejdspladsen. Oftest vil firmatøjet også være med logo eller firmanavn trykt eller broderet på.

Som regel vil firmatøjet været det tøj, man bruger i firmaet, enten som beklædning til egne ansatte, eller som tøj man har med ud på kundeopgaver.

Selvom begrebet firmatøj er en smule flyvsk, mener vi, at man kan dele begreberne lidt op:

Firmatøj kan være det samme som profilbeklædning/-tøj og dækker over tøj, som alle medarbejdere i et firma går med på arbejdspladsen, for at skabe en fælles profil udadtil. Firmatøj kan fås både med og uden logo.

Arbejdstøj dækker mere over erhvervs-, branche- og fagspecifikt tøj, som medarbejderne går i, for at beskytte sig selv og have optimale arbejdsbetingelser. Det kan f.eks. være tøj og sikkerhedssko til håndværkere i forskellige fag. 

Arbejdstøj kan fås ligeledes både med og uden logo.

Tøj i kategorien firmatøj kan f.eks. være poloshirts og polotrøjer, quiltede jakker, softshell jakker, uniformsbukser og uniformsskjoter.

Hvorfor vælge firmatøj?

Firmatøj og profiltøj handler ikke kun om at være ens klædt. Det handler i høj grad om identitet og genkendelighed. Både for medarbejderne der bærer tøjet, men ligeså vigtigt, også for den omverden de møder. Især hos dem der har kundekontakt, da det er rart for kunderne at vide, hvor de kan henvende sig.

De fleste ved, at ved kundekontakt er et godt førstehåndsindtryk rigtig meget værd. Og et førstehåndsindtryk dannes meget hurtigt, ofte på bare få sekunder. Så hvis man giver et dårligt indtryk, skal der rigtig meget til, for at ændre det indtryk på bagkant.

Derfor kan det være ekstremt værdifuldt, hvis ens medarbejdere er iklædt firmatøj med logo, som repræsenterer firmaet og dets profil.

Firmatøj med logo eller tryk viser, hvilken virksomhed medarbejderne repræsenterer og giver markant identitet til medarbejderen. Det indgår alt sammen i virksomhedens samlede profilering.

Udover at være med til at give et rigtig godt førstehåndsindtryk, er firmatøj også smart for andre, når de nemt skal kunne genkende dig og dine ansatte..

  • Kunderne kan fra første øjeblik i butikken identificere, hvem de skal tage kontakt til, for at få hjælp. Ligeledes kan de nemt genkende sælgeren, når disse ankommer til et kontor eller et hjem.
  • Bedre tilhørsforhold til virksomheden for de ansatte.
  • Hjælper eksterne leverandører når de skal levere til jer. Her er det ligeledes hurtigt og nemt at få øje på en relevant person at henvende sig til.
  • Bedre reklame-muligheder hvis det skulle ske, at de ansatte har firmatøjet på i deres fritid.

Selvom firmatøj måske lyder stift og formelt, behøver det slet ikke være det. Faktisk kan firmatøj være rigtig mange forskellige ting, alt efter hvilken type virksomhed man er.

Hvis din virksomhed for eksempel profilerer/brander sig som værende uformel og nede på jorden, kan en simpel t-shirt med logo være med til at vise det til omverdenen. Ser I jer derimod som en formel virksomhed, er det måske mere passende med en pæn skjorte, som har et diskret logo broderet i kraven.

Skab mere synlighed med firmatøj med logo

Den bedste måde at skabe synlighed på, er i dette tilfælde at vælge firmatøj med logo. På den måde viser man klart og tydeligt, at personen der bærer firmatøjet har et tilhørsforhold til din virksomhed.

Som nævnt ovenfor, giver det både fordele i forhold til kundekontakten og det generelle tilhørsforhold for medarbejderne.

Således kan det altså være en rigtig fornuftig investering at investere i firmatøj med logo. Hvis man vælger dette, skal man selvfølgelig overveje et par ting. 

  • Hvor stort skal logoet være og hvor skal det placeres? Skal det være en diskret placering på brystet eller ærmet, eller skal det være en mere markant variant på ryggen af firmatøjet.
  • Hvordan skal firmatøjet bruges? Hvad tøjets formål er, har helt klart noget at skulle sige, i forhold til valg af kvalitet og stil på firmatøjet. Der er eksempelvis stor forskel på, om man er butiksekspedient eller om man skal lave mere fysisk arbejde i tøjet.
  • Hvad foretrækker dine ansatte? Det er dine ansatte der skal bruge tøjet, og derfor kan det være rigtig fornuftigt at tage dem med på råd, når firmatøjet skal vælges.

De bedste brands inden for firmatøj

Hos Bacher fører vi kendte kvalitetsmærker, der sikrer dig den bedste type firmatøj, arbejdstøj og uniformer. Arbejdstøjet er fremstillet i samarbejde med de bedste producenter for at sikre høj funktionalitet. 

Det er tilpasset de mange forskellige faggrupper, der hver især har individuelle behov for både komfort, funktionalitet og sikkerhed.

Vi fører brands som Wrangler, Airtox, HKSDK, Mascot, Kansas, Matíníque, Brynje og Uvex. Du kan være sikker på, at vi har firmatøj fra mærker, der passer til din virksomheds behov.

Se alle vores brands her


Kontakt os

Du er meget velkommen til at kontakte vores kundeservice for bestilling, hjælp og vejledning. Hos Bacher rådgiver vi hver dag mestre fra mange forskellige brancher, og vi samarbejder med de bedste leverandører og brands indenfor arbejdstøj. 

På den måde er du sikret det bredeste udvalg i den højeste kvalitet – samtidig med, at du kan overholde alle de relevante sikkerhedscertificeringer på dit arbejdstøj.

Kontakt os og få et tilbud


Har I behov for forskelligt firmatøj med logo?

Har I mange medarbejdere og afdelinger i din virksomhed? Måske også med forskellige behov for firmatøj og firmabeklædning med logo i tryk? 

Så er vores B2B webshop den ideelle løsning! 

Vi har gjort det nemt og hurtigt for dine medarbejdere at bestille firmatøj og erhvervsbeklædning online, efter jeres individuelle behov og retningslinjer. Samtidig kan forskellige typer medarbejdere have hver deres sortiment. 

Opretter du en B2B webshop til online bestilling af firmatøj hos Bacher, får I jeres egen private og specialtilpassede onlineshop. Resultatet er en webshop som alle kan benytte, og som samtidig giver et hurtigt og nemt overblik over, hvilke produkter der kan bestilles.

Læs mere om vores B2B webshop her


Se andre tilfredse kunders anmeldelser

Vi står altid på mål for høj kvalitet og god service. Og det er ikke kun noget, vi siger. Se vores kunders anmeldelser på Trustpilot og Google.