+45 3250 5200 salg@bacher.com

Nyheder

Bachers A/S skræddersyer til Højesteret

Hos Bacher A/S er vi klædt på til det hele. Vi servicerer flyselskaber, vagtselskaber, søens folk og Københavns Kommune med uniformer af højeste kvalitet. Vores skrædderi har netop færdiggjort en kappe til præsidenten for Højesteret, Thomas Rørdam. Thomas Rørdam har siden 2002 været dommer for Højesteret og han har siddet som præsident for Højesteret siden februar 2017. Kappen er lavet i bourdeauxrød velour, med hvide kanter og besætninger midt for. Ligeledes har Højesteretsdommer Marianne Højgaard Pedersen modtaget en kappe, direkte fra Bachers skrædderi. Disse kapper kommer i kølvandet på, at Bacher A/S også har leveret kapper til Byretten, advokater og borgmestre – alle produceret med sans for detaljen og af højeste kvalitet.

På adressen nr. 19 på Amagerbrogade ligger Bacher A/S’ fysiske butik. Her ligger også Bachers A/S’ eget skrædderi. Det er netop her, at vores skrædder sidder og producerer uniformer, der kræver den helt særlige hånd, som kun en skrædder formår at lægge. Ingen detalje er for lille til at få fuld opmærksomhed og alt bliver opmålt, klippet og syet med stor omhu og med fokus på kundens specifikke ønsker og behov. På dette skrædderi er kapperne til Højesteret produceret af vores skrædder, som er skolet indenfor alle skrædderkunstens discipliner, med Bachers A/S’ særlige fokus på uniformer og med vores speciale i galla- og selskabsuniformer.

 

Fly Pink med Condor & Thomas Cook Airlines!

Det er med stor fornøjelse, at vi kan meddele, at Bacher A/S støtter projektet ’FLY PINK’ sammen med Condor og Thomas Cook Airlines.

Fly Pink er en velgørenhedskampagne til støtte for bekæmpelsen af brystkræft.

Som leverandør af uniformer til Condor Airlines og Thomas Cook Group, er Bacher A/S i år stolte af at kunne sponsorere og levere specialdele til uniformer og merchandise i forbindelse med Fly Pink-kampagnen.

Hele overskuddet fra dette initiativ går direkte til forskellige organisationer i Skandinavien, Tyskland og Storbrittannien, for deres store arbejde inden for forskning og støtte i forbindelse med bekæmpelsen af brystkræft.

Hold ekstra øje med Thomas Cook og Condors crew, hvis du flyver med dem i oktober måned, de vil nemlig være iført pink epauletter, uniformnåle, kuglepenne, tørklæder og slips i forbindelse med Fly Pink-kampagnen.
Hvis du er interesseret i at vide mere om Fly Pink-kampagnen, sponsorerne eller hvordan du laver en personlig donation, så læs mere på www.flypink.net.

En personlig tak skal gå ud til Christine Berger-Danzinger og Linton Foat for et fantastisk samarbejde gennem hele denne proces.

Fly Pink

FlyPink is an initiative founded by QantasLink pilots in 2015. It supports the NBCF and organisations around the world through breast cancer awareness, early detection, and donations aimed at cancer research.

Bacher A/S støtter forebyggelsen af kræft.

I forbindelse med TV2s Knæk Cancer 2018 i uge 43 og Knæk Cancer Showet lørdag den 27. oktober, har Bacher A/S doneret til Kræftens Bekæmpelse. De indsamlede penge fra Knæk Cancer går til kræftforskning, forebyggelse og patientstøtte inden for 12 forskellige projekter og temaer.

Kirstinehøj 5,

2770 Kastrup, Danmark

salg@bacher.com

+45 3250 5200