+45 3250 5200 salg@bacher.com

Nyheder

Bacher Work Wear udvider igen
Større lokaler og lækre faciliteter skal være med til at gøre din oplevelse endnu bedre.
Som Danmarks største work wear dealer, har vi efter overtagelsen af Baze på Fyn manifesteret os med større showrooms og gode logistik faciliteter. Du finder de nye omgivelser på Cikorievej 24, hvor vi står klar med personlig rådgivning fra vores veluddannet og professionelle personale. Deres erfaring indenfor alt fra arbejdstøj, firmatøj, sikkerhedssko, personlige værnemidler og konfektion gør det muligt for dig at få vejledning i den bedste løsning for dig og din virksomhed. Vi fører naturligvis mange af de store superbrands indenfor branchen. Det hele spiller sammen med vores unikke bestillingssystem og webshop, så du får en oplevelse ud over det sædvanlige.
Vil du have den rigtige vejledning første gang? Vi står klar på Cikorievej 24 i Odense eller ring og få et konsulentbesøg fra en af vores dygtige konsulenter på

Peter Klostergaard ∙ +45 8188 3132 ∙ peter.klostergaard@bacher.com
Lene Thura ∙ +45 8188 3133 ∙ lene.thura@bacher.com
Kent Nielsen ∙ +45 8188 3134 ∙ kent.nielsen@bacher.com
Benny bo ∙ +45 8188 3136 ∙ benny.bo@bacher.com
Frederik Thykjær ∙ +45 8188 3135 ∙ Frederik.thykjaer@bacher.com

Fly Pink med Condor & Thomas Cook Airlines!

Det er med stor fornøjelse, at vi kan meddele, at Bacher A/S støtter projektet ’FLY PINK’ sammen med Condor og Thomas Cook Airlines.

Fly Pink er en velgørenhedskampagne til støtte for bekæmpelsen af brystkræft.

Som leverandør af uniformer til Condor Airlines og Thomas Cook Group, er Bacher A/S i år stolte af at kunne sponsorere og levere specialdele til uniformer og merchandise i forbindelse med Fly Pink-kampagnen.

Hele overskuddet fra dette initiativ går direkte til forskellige organisationer i Skandinavien, Tyskland og Storbrittannien, for deres store arbejde inden for forskning og støtte i forbindelse med bekæmpelsen af brystkræft.

Hold ekstra øje med Thomas Cook og Condors crew, hvis du flyver med dem i oktober måned, de vil nemlig være iført pink epauletter, uniformnåle, kuglepenne, tørklæder og slips i forbindelse med Fly Pink-kampagnen.
Hvis du er interesseret i at vide mere om Fly Pink-kampagnen, sponsorerne eller hvordan du laver en personlig donation, så læs mere på www.flypink.net.

En personlig tak skal gå ud til Christine Berger-Danzinger og Linton Foat for et fantastisk samarbejde gennem hele denne proces.

Fly Pink

FlyPink is an initiative founded by QantasLink pilots in 2015. It supports the NBCF and organisations around the world through breast cancer awareness, early detection, and donations aimed at cancer research.

Bacher A/S støtter forebyggelsen af kræft.

I forbindelse med TV2s Knæk Cancer 2018 i uge 43 og Knæk Cancer Showet lørdag den 27. oktober, har Bacher A/S doneret til Kræftens Bekæmpelse. De indsamlede penge fra Knæk Cancer går til kræftforskning, forebyggelse og patientstøtte inden for 12 forskellige projekter og temaer.

Kirstinehøj 5,

2770 Kastrup, Danmark

salg@bacher.com

+45 3250 5200