Om Helly Hansen Work Wear

Vi skaber professionel beklædning som hjælper folk med at forblive og føle sig i live i de hårdeste og mest krævende miljøer i verden. Lige siden Helly Hansen blev grundlagt af kaptajn Helly Juell Hansen i 1877, har vi udviklet beklædning og udstyr af højeste kvalitet, for at beskytte mennesker til søs og i bjergene, og vi har samtidig forpligtet os til at værne om disse miljøer.

Efter mere end 140 års forretning ved vi, at langsigtet succes kun kan opnås ved at respektere, beskytte og fremme etiske værdier, menneskerettigheder og

miljø. Vi er forpligtet til fortsat at arbejde for en forretningsmodel der er baseret på ansvarlig brug og nydelse af naturens ressourcer. Ved at anvende en holistisk og videnskabelig tilgang til alle vores beslutninger, stræber vi efter at sikre, at vores handlinger understøtter muligheden for at mennesker og planeten trives i et sundt fællesskab.

 

Som et førende skandinavisk arbejdstøjmærke ser du os på arbejdssteder, hvor ydeevne, beskyttelse og sikkerhed betyder mest. Vi fortsætter med at støtte kaptajn Helly Hansens arv gennem en lang liste af innovative produkter udviklet i samarbejde med dem der dagligt arbejder og performer i nogle af verdens hårdeste områder.

 

Kollektioner

 

MagniMagni er udviklet på basis af den 140 år lange arv fra Helly Hansen Workwear. Den omfattende erfaring og viden fra professionelle, der arbejder i de mest udfordrende bjerge og oceaner, har påvirket udviklingen og skubbet grænserne for, hvad der kan forventes af arbejdstøj. KensingtonKensington-kollektionen er omhyggeligt udformet med kvalitet i tankerne. Udvalgte tekstiler og materialer kombineret med nye teknologier sikrer, at du altid er klædt i tøj som sidder godt, er komfortabelt og beskytter dig optimalt.  Chelsea EvolutionChelsea Evolution konceptet lægger vægt på stil, komfort og funktion. De enkelte elementer i kollektionen har en enestående funktionalitet, der understøtter forskellige arbejdsopgavers krav,  hvilket gør det til et fremragende valg for den moderne håndværker.

 

OxfordOxford-kollektionen er det perfekte valg for den hårdtarbejdende håndværkere der prioriterer pålideligt og behageligt arbejdstøj. Det er tøj som de altid kan stole på og som altid giver optimal beskyttelse uanset vind og vejr. 

LunaLuna er vores specialdesignede kollektion af arbejdstøj til kvinder. Her har vi fokus på at skabe højtydende arbejdstøj med et perfektsnit til kvinder – designet til at imødekomme behovene hos fagfolk, der vægter en god pasform mens de stadig opnår god beskyttelse og komfort.  ICUI toppen af vores Workwear kollektioner finder du vores Hi-Vis koncept ICU; en kollektion der kombinerer Hi Vis-stoffer med 4-vejs strech for at give kompromisløs sikkerhed med uovertruffen bevægelsesfrihed. Alna 2.0Baseret på det solide fundament i Alna-konceptet er Alna 2.0 det rigtige valg når du foretrækker behageligt, moderne og holdbart Hi-Vis arbejdstøj. Bløde og behagelige tekstiler, kombineret med stor synlighed, har skabt en perfekt kollektion, hvor du ikke går på kompromis med sikkerheden.

 

Popular

Modeller der er oppe i tiden lige nu

Latest News

Vestibulum mattis consectetur ligula, id suscipit quam dapibus vel. Maecenas molestie, enim sit amet suscipit imperdiet, justo diam semper leo.

Regler om sikkerhedssko – Det bør du vide

Regler om sikkerhedssko – Det bør du vide

Sikkerhedssko, eller værnefodtøj som det også kaldes, er en vital del af sikkerhedsudstyret på mange arbejdspladser, og derfor følger der også nogle regler omkring brugen af dem. Det er gode sko til stående arbejde, som man eksempelvis ofte støder på i industrien og...