Sikkerhedssko

Her er de bedste sikkerhedssko på markedet

Her er de bedste sikkerhedssko på markedet

Hos Bacher fører vi kun de bedste sikkerhedssko fra anerkendte mærker af bedste kvalitet og med højeste fokus på sikkerhed. Med vores mangeårige erfaring workwear-branchen ved vi hvor vigtigt det er, at have styr på sikkerheden – også når det gælder fodtøj. Arbejder du eller dine medarbejdere i situationer, hvor fødderne er udsatte for risici fra høje temperaturer, kemikalier, tryk eller risiko for tunge genstande, der rammer fødderne? Det kunne eksempelvis være bygge- eller renoveringsprojekter, hvor det kan betale sig, at passe på sine fødder. Læs med i denne gennemgang af vores mest populære mærker indenfor sikkerhedssko.

Vælger du sikkerhedssko fra en af disse mærker, er du sikker på, at de fører sko som er CE-mærket og certificerede efter EN ISO 20345 standarden. Det betyder at selv de billige sikkerhedssko lever op til markedets højeste sikkerhedskrav til sikkerhedssko. 

Skal du teste hvilke gode og lette sikkerhedssko, der passer bedst til dine behov og arbejdssituation? Så kan du gå efter nedenstående mærker, som vi selvfølgelig forhandler hos Bacher:

Bedst i test: Top 3 bedste sikkerhedssko 2021

Airtox

Airtox laver nogle af de bedste sikkerhedssko på markedet, hvor både komfort og sikkerhed er i top. Har du nogensinde befundet dig på en byggeplads eller mødt en håndværker, har du helt sikkert set et par Airtox. Airtox laver sikkerhedssko af utrolig høj kvalitet til forskellige formål. Derfor kan du helt sikkert finde en sikkerhedssko fra Airtox, der passer til dit behov. Hvad enten du skal bruge skridsikre sko, letvægts sikkerhedssko eller det bedste af det bedste indenfor sikkerhedssko. Derfor er vi hos Bacher en stolt Airtox forhandler.

ATLAS

ATLAS er en af de førende producenter af sikkerhedssko og arbejdssko i Europa. De er kendetegnet ved kvalitet og komfort, og ATLAS arbejder hele tiden på at udvikle deres produkter. Hos ATLAS kan du finde sikkerhedssko til alle typer arbejde og sikkerhedsbehov. De findes i forskellige prisklasser, så du kan også finde billige arbejdssko og billige sikkerhedssko. Alle ATLAS sikkerhedssko opfylder kravene i EN ISO 20345.

Mascot

MASCOT tilbyder sikkerhedssko med maksimal sikkerhed samt et udvalg af arbejdssko uden sikkerhed. Alle MASCOTs sikkerhedssko er certificeret efter EN ISO 20345 og de har blandt andet super lette sikkerhedssko, skridsikre sko og meget andet. Vær ikke i tvivl om, at MASCOT har en sikkerhedssko, der passer til dit behov.

Ud over at være forhandler af Airtox, Atlas og Mascot, fører vi hos Bacher også følgende mærker, der laver sikkerhedssko og arbejdssko af bedste kvalitet og design:

Stil krav til sikkerheden – brug CE-mærkede sikkerhedssko

Arbejdsfodtøj brugt i erhvervsmæssige sammenhænge skal ifølge Arbejdstilsynet være CE-mærket, og desuden mærket med en række andre oplysninger. Det er f.eks. oplysning om type af sikkerhedssko, klasse samt hvilke supplerende beskyttende egenskaber fodtøjet besidder.

Præcis hvilken sikkerhedssko der er bedst til dig, kommer an på det arbejde, du udfører og de krav der er på området. Derfor er det altid en god idé at teste og undersøge, hvilken type arbejde der skal udføres og derefter finde de typer sikkerhedssko, der er CE-mærket og godkendt til netop det arbejde. 

Værnefodtøj er inddelt i tre typer: 

  • Sikkerhedssko er defineret som sko med beskyttelseståhætte, og som kan have supplerende værneegenskaber. Det kan f.eks. værnesåler(sømværn), skridsikre såler, kemikaliebestandige sikkerhedssko eller sko med brandhæmmende egenskaber.
  • Lette sikkerhedssko er sko med beskyttelseståhætte (men med lavere krav end ved sikkerhedssko). Lette sikkerhedssko kan også have supplerende værneegenskaber
  • Arbejdssko, er defineret som sko uden beskyttelseståhætte, men som besidder en eller flere supplerende værneegenskaber. 

Køber du sikkerhedssko, lette sikkerhedssko eller arbejdssko her hos Bacher er du sikker på, at dine sko altid lever op til de krav for arbejdsmiljø, som de skal.

Er du i tvivl om, hvilke sikkerhedssko du skal vælge, og hvad der passer til dit erhverv? Så tøv ikke med at kontakte os! Vi har mange års erfaring og rådgiver hver dag mestre fra mange forskellige brancher, og vi samarbejder med de bedste leverandører og brands inden for arbejdstøj og sikkerhedssko.

Lad dine medarbejdere vælge sikkerhedssko i jeres eget sortiment

Har I mange medarbejdere og afdelinger i din virksomhed? Måske også med forskellige behov for blandt andet sikkerhedssko? Uanset hvilken branche du og din virksomhed er i, kan vi levere og skræddersy et udvalg til din virksomhed. Vi finder en løsning, hvor I får de bedste og billigste arbejdssko og arbejdstøj.

Så er vores B2B webshop den ideelle løsning! 

Vi har gjort det nemt og hurtigt for dine medarbejdere at bestille sikkerhedssko og arbejdstøj efter jeres individuelle behov og retningslinjer – og forskellige typer medarbejdere kan have hver deres sortiment. 

Opretter du en B2B webshop til online bestilling af arbejdstøj hos Bacher, får I jeres egen private og specialtilpassede onlineshop. Resultatet er altid en webshop som alle kan benytte, og som samtidig giver et hurtigt og nemt overblik over, hvilke produkter der kan bestilles.

Køber dine medarbejdere selv sko i vores butik, så kan du gøre bogføringen af medarbejderudlægget lettere ved at følge denne bogføringsguide.

Kontakt os

Du er meget velkommen til at kontakte vores kundeservice for bestilling, hjælp og vejledning. Hos Bacher rådgiver vi hver dag mestre fra mange forskellige brancher, og vi samarbejder med de bedste leverandører og brands inden for arbejdstøj. På den måde er du sikret det bredeste udvalg i den højeste kvalitet – samtidig med, at du kan overholde alle de relevante sikkerhedscertificeringer på dit arbejdstøj.

Se andre tilfredse kunders anmeldelser

Vi står altid på mål for høj kvalitet og god service. Og det er ikke kun noget, vi siger. Se vores kunders anmeldelser på Trustpilot og Google.