[et_pb_dcsbcm_divi_breadcrumbs_module hide_homebreadcrumb=”on” separator=”sep-tinydot” hide_currentbreadcrumb=”off” _builder_version=”4.16″ _module_preset=”default” fontsseparator_line_height=”1em” custom_margin=”||0px||false|false” custom_padding=”||0px||false|false” global_colors_info=”{}”][/et_pb_dcsbcm_divi_breadcrumbs_module]

Høreværn til din arbejdsplads

Pas på dine ører i arbejdstiden 

Bacher tilbyder det bedste sortiment af høreværn. Høreværn skal benyttes til at dæmpe og reducere støj der forekommer på arbejdspladsen, eller skabes af forskellige arbejdssituationer. Formålet er at mindske risikoen for høreskader, som kan skabes af for meget støj. Det er vigtigt at overveje valget af høreværn, da der er udviklet en masse til forskellige behov og situationer. Det er blandt andet muligt at få forskelligt PPE. Vi fører både Bluetooth høreværn og elektroniske høreværn, hvis man vil have muligheden for at kommunikere med hinanden eller høre musik. Det er altid vigtigt at forsøge at reducere støjen generelt, men hvis det ikke er muligt at gøre tilstrækkeligt, er høreværn og ørepropper til arbejdet et godt alternativ til at reducere støj.

Se vores udvalg af PPE & Sikkerhedsudstyr

Sikkerhedshjelm
Bacher.com

Øjeblikkelig skade uden brug af høreværn

Meget høje lydniveauer, f.eks. Fyrværkeri, høje brag eller eksplosioner, kan resultere i øjeblikkeligt høretab eller anden høreskade. Risikoen for øjeblikkelig skade bestemmes normalt af lydens maksimale tryk. Alle høreværn skal være forsynet med CE-certificeringsmærket. Det gælder også Bluetooth høreværn og andre elektroniske høreværn til arbejde. Mærkning bekræfter, at beskytteren opfylder kravene i den europæiske forordning 2016/425 / EU [3] om personligt beskyttelsesudstyr. Det er normalt baseret på standarderne i EN 352-serien.

En af vores hovedleverandører af høreværn og ørepropper til arbejde er 3M. Du kan se deres udvalg her eller gå inde under vores Brand-side og se mere.

 

være  

Husk at tjekke sikkerheden i dine høreværn

Høreværn reducerer som bekendt højden af lyd og dens klarhed. Det kan i visse situationer sætte dine medarbejdere i fare. Derfor er det vigtigt, at det kontrolleres, at når arbejdere har høreværn, kan de tydeligt høre vigtige lyde som fx alarmer, køretøjer og maskiner omkring dem, samt råb og tale. For at være sikker, anbefaler vi, at der laves en lytteprøve for at kontrollere, at hver medarbejder stadig kan høre og reagere på lyde. Vi har fundet en artikel der udpensler nogle vigtige områder ift. valg af PPE til dine medarbejdere her. Du kan benytte artiklen til at gennemgå nogle af de overvejelser du skal gøre dig, når du overvejer at anskaffe Bluetooth høreværn, elektroniske høreværn eller helt almindelige høreværn. Vælger du Bluetooth høreværn, kan det være en god idé at vide hvilket smartwatch, der tilbyder de nødvendige funktioner. 

Husk også, at selvom man har en høreskade og reduceret hørelse, er der stadig brug for hørebeskyttelse. Medarbejdere med særlige behov kræver særlig omhu for at sikre, at de kan arbejde sikkert, når de bruger høreværn.  

Få jeres egen brandede B2B webshop til bestilling af vores produkter

Kontakt os

Vi kan med sikkerhed hjælpe jeres virksomhed.
Tøv ikke med at kontakte os

Ring til os

+45 32 50 52 00