[et_pb_dcsbcm_divi_breadcrumbs_module hide_homebreadcrumb=”on” separator=”sep-tinydot” hide_currentbreadcrumb=”off” _builder_version=”4.16″ _module_preset=”default” fontsseparator_line_height=”1em” custom_margin=”||0px||false|false” custom_padding=”||0px||false|false” global_colors_info=”{}”][/et_pb_dcsbcm_divi_breadcrumbs_module]

Sikkerhedshjelme til arbejdet

I mange forskellige industrier, som for eksempel byggesektoren, er der behov for at bære sikkerhedshjelme. Ifølge arbejdstilsynet, skal beskyttelseshjelme anvendes, hvis der er en form for risiko for skader, ved det arbejde der udføres. 

De mest alvorlige skader sker uden sikkerhedshjelm

De mest alvorlige risici er de fysiske skader, som kan være et resultat af stød fra en faldende genstand. Det kan også komme efter en kollision med forskellige faste genstande på arbejdspladsen, eller objekter der hænger fra loftet eller i luften.

Der findes mange forskellige typer af arbejdspladser, hvor disse arbejdsaktiviteter ikke altid er mulige at eliminere, selvom man tager passende organisatoriske foranstaltninger i brug. Derfor kan sikkerhedshjelmen være den eneste sikre måde at medarbejdernes sikkerhed.

Den type af hjelm der er brug for, afhænger af den specifikke karakter af de fysiske risici der er identificeret i forbindelse med det arbejde der udføres. Hos Bacher forsøger vi at give god information til brugere af beskyttende hjelme, såvel som arbejdsgivere og arbejdsmiljø ingeniører. Det inkluderer information om sikkerhedsregler, samt kravene til forskellige slags sikkerhedshjelme der tilbyder beskyttelse mod fysiske risici.

Se vores udvalg af PPE & Sikkerhedsudstyr

Sikkerhedshjelm

PPE, beskyttelsesudstyr og de mange forskellige begreber

Bacher tilbyder dine medarbejdere sikkerhed på arbejdspladsen ved at udbyde personlige værnemidler, hvilket ikke alene vigtigt at bruge for at reducere risikoen og øge sikkerheden – det er ofte lovpligtigt. Beskrivelsen for personligt beskyttelsesudstyr (PPE) betyder alt udstyr, der er beregnet til at blive båret på arbejdspladsen, og som beskytter dem mod en eller flere risici for deres sundhed og sikkerhed.

 

 

Årsager til at bruge beskyttelseshjelme

Sikkerhedshjelme er en af ​​de hyppigst anvendte former for personlige værnemidler. Sikkerhedshjelme beskytter fx brugerens hoved mod:
– Påvirkning fra genstande, der falder ovenfra, ved at modstå og afbøje slag.
– Laterale stød. Med andre ord, så de stød der kan komme horisontalt. Det er dog begrænset med arbejdspladser og arbejdssituationer der kræver      beskyttelse på siden af hovedet. Traditionelle sikkerhedshjelme er derfor ikke designet til at beskytte brugerne mod stød på forsiden, siden eller bagsiden af ​​hovedet.

Hos Bacher har vi dog også sikkerhedshjelme med visir og sikkerhedshjelme med høreværn. Du er altid velkommen til at give og et kald, hvis du vil høre mere. Ud Over arbejdstilsynets side, kan du også læse mere om brugen af sikkerhedshjelme herDu kan også se hvordan de sikkerhedshjelme med visir og sikkerhedshjelme med høreværn, som vi udbyder, ser ud her.

Vigtigste egenskaber for sikkerhedshjelme

De vigtigste områder som sikkerhedshjelmen skal kunne bistå med, er følgende; at modstå at genstande kan penetrere hjelms ydre, så der ikke kommer skade på hovedet. De skal absorber evt. rystelser eller chokket af et slag. Derudover er det vigtigt at de er vandtætte og langsomt brændende, så de ikke smelter ved en evt. brand. Sidst er det vigtigt at hjelme bliver leveret med forståelige instruktioner, der forklarer korrekt justering og udskiftning af affjedring og pandebånd.

Få jeres egen brandede B2B webshop til bestilling af vores produkter

Kontakt os

Vi kan med sikkerhed hjælpe jeres virksomhed.
Tøv ikke med at kontakte os

Ring til os

+45 32 50 52 00