[et_pb_dcsbcm_divi_breadcrumbs_module hide_homebreadcrumb=”on” separator=”sep-tinydot” hide_currentbreadcrumb=”off” _builder_version=”4.16″ _module_preset=”default” fontsseparator_line_height=”1em” custom_margin=”||0px||false|false” custom_padding=”||0px||false|false” global_colors_info=”{}”][/et_pb_dcsbcm_divi_breadcrumbs_module]

Sikkerhedsbriller 

Bacher er ikke kun din leverandør af arbejdstøj. Hos Bacher er nemlig også mange virksomheders foretrukne leverandør af PPE-udstyr, herunder sikkerhedsbriller og andre værnemidler, såsom Hi-vis veste, hjelme, sikkerhedssko, mundbind, mm.

Vi har et stort udvalg indenfor sikkerhedsbriller, som er godkendte efter EU-standarder. Vores sortiment indeholder både billige sikkerhedsbriller, der fx kan benyttes enkelte gange, men ligeledes billige sikkerhedsbriller til mere permanent brug. Vores udvalg indeholder selvfølgelig også state of the art sikkerhedsbriller af højeste kvalitet, som selvfølgelig også koster lidt mere. Nogle af de sikkerhedsbriller som efterspørges mest af vores kunder, er fra den kendte producent, Bollé.

Se vores udvalg af PPE & Sikkerhedsudstyr

Sikkerhedshjelm
Bacher.com

Sikkerhedsbriller med coating og filter

Vi går altid op i kvalitet, og rådgiver vores kunder til at tænke på både holdbarhed og konstruktion, når de køber vores produkter. Derfor er de billige sikkerhedsbriller vi fører stadig lavet i en rigtig god kvalitet. Vi kan selvfølgelig sørge for, at dit firma får en super god pris, specielt hvis brillerne købes hjem i større partier. Er der behov for det, kan disse briller eller øjenværn også fås med tonede glas, samt massere af coatings, som fx nuancer af gul og anti-ridse, anti-dug mm. Gule sikkerhedsglas er typisk noget man bruger for at dæmpe og filtrerer alt blåt lys fra du får derfor et dæmpede skær i din arbejdsdag, men ikke nok til at de mørklægger på samme måde som de helt tonede glas med UV og solar filter.

De mest almindelige sikkerhedsbriller

Mange af de 3M Sikkerhedsbriller & Bollé Øjenværn vi har i vores sortiment, vil være med klart glas og panoramisk udsyn. Det skyldes ganske simpelt, at det er her den klart største efterspørgsel er. De modeller vi fører slutter godt til omkring ansigtet. Mange af dem bliver lavet med moderigtige lige stænger og en næsebro, der sørger for, at brillen ikke glider ned ad næsen.

Glassene er fremstillet i polycarbonat. Polycarbonat er et amorft transparent materiale med gode optiske egenskaber. PC (Polycarbonat) er især kendt for sin ekstremt gode slagstyrke både i kulde og ved høje temperaturer. Standard PC (polycarbonat) er god at termoforme – altså forme glassene så de passer i stellet på sikkerhedsbrillen. De fleste gængse øjenværn har også antidug og antirids-egenskab, samt testet for deres mekaniske styrke. Vores sortiment af briller hos Bacher kan også bestilles med tonede glas til de mere solskinsrige dage og stadig i samme kvalitet. Sikkerhedsbrillerne vil derfor komme med UV filter godkendelse, der hedder EN172 (denne standard beskriver netop solar filteret).

 

 

Hvornår skal man bruge øjenværn?

Det er faktisk virksomhedens ansvar at sikre medarbejdernes sikkerhed på arbejdspladsen. Dette gælder især øjnene i mange håndværkserhverv. Der skal være sikkerhedsbriller eller øjenværn til rådighed, hvis arbejdet man udfører indebærer en risiko for at ens øjne kan blive beskadiget. 

Bacher har mulighed for at give mængderabat på større ordrer, så derfor er vi en god samarbejdspartner for de større virksomheder, da vi kan klare alt fra arbejdstøj, profil og værnemidler til din virksomhed. Du får altså en komplet løsning til din virksomhed, som kan gennem en specielt tilpasset webshop, som vores dygtige webudvikler laver til netop din virksomhed. Har du brug for hjælp, sidder dine tilknyttet kontaktpersoner og vores salgsteam klar til at hjælpe dig. Kontakt support her.

Få jeres egen brandede B2B webshop til bestilling af vores produkter

Kontakt os

Vi kan med sikkerhed hjælpe jeres virksomhed.
Tøv ikke med at kontakte os

Ring til os

+45 32 50 52 00